U9

Årgang: 2012 (sæson 2021/2022)

Træningstider
Tirsdage kl. 16.30-17.45 i Flønghallen
Torsdage kl. 16.30-18.00 i Hedehushallen

Trænere
Signe Danielsen
Mobil: 2489 2051
Mail: Signe11d@gmail.com

Michael Svendsen
Mail: austinpower1987@gmail.com

Holdet

Vi er 19 skønne børn, hvor der er en god blanding af piger og drenge. Vi er allerede i fuld gang med at spille turnering, og det er rigtigt sjovt!

Målsætningen for sæsonen er at komme til at spille rigtig håndbold – vi øver regler, løbebaner og de helt basale håndbold ting, som finter, hopskud, afleveringer mm. De skal udvikle sig som et hold, men mest af alt skal de udvikle sig individuelt. Fokus på sjove, gode og lærerige træninger. Man får sved på panden og det må gerne være hårdt. Vi skal spille i turneringen, hvor der cirka er en kamp hver weekend. Vi vil også deltage i forskellige stævner igennem sæsonen og være en aktiv del af vores klub.

Trænere

Vi er et træner team på to – Signe og Michael. Signe kører sit tredje år som træner, men for første gang er hun sprunget ud i at træne U9. Hun spiller selv for klubbens kval. damer og har spillet i klubben igennem cirka 14 år. Michael kører på sit første år som træner. Da han er ny står han mest for det praktiske og begynder så småt at have styr på de forskellige regler. Han spiller selv i klubben på vores five a side hold.

Fælles for alle: det skal være sjovt og lærerigt at gå til håndbold. Vi respekterer og hjælper hinanden. Vi lægger derfor også stor vægt på sociale arrangementer og aktiviteter udenfor hallen.