U6 – U7

Årgang: 2015 – 2016 (sæson 2022/2023)

Træningstider
Mandage kl. 17.30-18.45 i Flønghallen

Trænere
Caroline Jeppesen
Mobil: 2311 3341
Mail: Carolinejeppesen0604@gmail.com

Emel Sørensen
Mobil:
Mail: 

Elias Svendsen
Mobil:
Mail: 

Holdet

13 skønne børn, en dejlig blanding af drenge og piger. Alle børn er klar på nye udfordringer og elsker at komme til håndbold. Ordet er fællesskab – Alle er vigtige på vores hold og vi har plads til alle.

Målsætningen for sæsonen er at alle spillere skal rykkes – alle skal udfordres på deres niveau. I selve træningen skal der være fokus på at alle har det sjovt og at vi lære noget nyt, og så må det gerne være hårdt. Vi skal spille stævner igennem sæsonen (ca. 1 om måneden) og være en aktiv del af vores klub.

Trænere

Caroline har selv spillet håndbold i mange år, men har nu valgt at springe ud som træner, og hun er igang med træner uddannelse/kurser. Caroline er igang med hendes 2. sæson som træner. Emel og Elias startede begge i sidste sæson. De kender derfra nogle af pigerne og drenge fra sidste år.

Fælles for alle: Det skal være sjovt at gå til håndbold, og det skal være sjovt at lære at spille håndbold. Vi respekterer og hjælper hinanden. Vi lægger derfor også stor vægt på at have det sjovt. Både til træning men også uden for banen.