U11 piger

Årgang: 2010 – 2011 (sæson 2021/2022)

Træningstider
Mandage kl. 17.45-19.00 i Hedehushallen
Torsdage kl. 16.00-17.30 i Flønghallen

Trænere
Morten Breum
Mobil: 6160 9493
Mail: mwbreum@gmail.com

Christine Breum
Mobil:
Mail: cwbreum@gmail.com

Holdet

12 skønne piger, en dejlig blanding af nyoprykkede piger samt en mindre gruppe af 2-års piger. Alle piger har gåpåmod og nyder at spille håndbold.

Kodeordet er holdånd – vi er ét hold. Alle er vigtige på vores hold og vi har plads til alle. Målsætningen for sæsonen er at alle spillere skal rykkes – alle skal udfordres på deres niveau. De skal udvikle sig individuelt og som et hold. Fokus på sjove og gode træninger. Det må gerne være hårdt 😉 Vi skal spille masser af turnering- og træningskampe, stævner igennem sæsonen og være en aktiv del af vores klub.

Trænere

Morten er manden med overblikket. Han er på 3. sæson som træner i FHH 90 og er rykket med pigerne op fra U9. Udover trænertjansen på U11P har Morten DHF dommerkursus og er spillende træner på FHH 90 Five-a-side hold.

Bag enhver succesfuld mand står er stærk kvinde – her er ingen undtagelse! Christine er træneren med en træningsplan ‐ både når det gælder fysisk træning, skadesforebyggelse og er altid klar på en sjov håndbold leg.

Victoria vender efter et år på efterskole hjem til FHH 90. Hun er garvet trænerassistent i klubben og kender derfra nogle af pigerne fra deres tidligere år.

Fælles for alle: det skal være sjovt at gå til håndbold. Vi respekterer og hjælper hinanden 🙂 Vi lægger derfor også stor vægt på sociale arrangementer og aktiviteter udenfor hallen.