Kategorier
Bestyrelsen

Ny træner for kval.damer

Vi er enormt glade og stolte over, at det er lykkedes at lave en aftale med Jacob Hallin som træner for vores dame senior kval. damer i sæsonen 2023/24.

Jacob har tidligere boet i Helsingør, hvor han også har trænet ungdomshold og har været hjælpetræner for deres damer og herrer i divisionen. Efter et års pause fra trænergerningen, er han nu flyttet til Tåstrup og har fået tid og lyst til at vende tilbage til håndbolden.

Mine forventninger til pigerne er, at vi arbejder videre fra hvor TC slipper. Som ”gammel” keeper ser jeg nok lidt anderledes på spillet og jeg vil lægge vægt på arbejdet med forsvaret og kontraspillet”, udtaler Jacob.

Det overordnede mål er at prøve at få dem op i 3.div – det er et mål, ikke et krav!

Jacob tilbyder også at lave keeper dage for ungdommens hold, noget vi som bestyrelse ser frem til.

Vi ser frem til et godt samarbejde.