FHH 90 giver rødt kort til brok

Sjællands Håndbold Forbund har rigtig svært ved at finde dommere, for hvem gider at bruge halve søndage på at blive svinet til for få hundrede kroner og en sodavand…? Gad du…? Nej…vel…?

Håndbolddommer

Det har resulteret i mange flere døm-selv kampe, så døm-selv dommere, der er ganske frivillige får ofte “æren” og fløjten i en kamp, fordi der ingen uddannede dommere er.

FHH 90 tager ansvar og vil gå forrest som et godt eksempel. Bestyrelsen i FHH 90 har derfor udarbejdet en handlingsplan, der forhåbentligt vil skabe forbedringer for dommer-problematikken. Du kan finde handlingsplanen her på siden under information fra klubben.

Vi skal hjælpe hinanden – både forældre og trænere, så vi fortsat har dommere til vores kampe. Husk at behandle dommeren med respekt. Så får vi alle sammen en sjovere håndboldkamp.

Hvis du ønsker at hjælpe FHH 90 i arbejdet med at finde dommere, eller hvis du selv kunne tænke dig at prøve at dømme kampe, kan du kontakte bestyrelsesmedlem Lasse Krogh på

Udskriv  E-mail